Vaddisznó Vadas
2024. május 20. írta: Csillcsi

Vaddisznó Vadas

Ilyen jól még talán nem is sikerült semmi....falta a család :-)

Hozzávalók:

Vaddisznó comb

1 kg sárga répa, pár szál fehér répa

1 fej vöröshagyma, 2 dl fehérbor

Tejföl, tejszín, rizsliszt

Disznózsíron a szárazra törölt hús szeleteket kérgesre sütöm. Mikor kiveszem, megsózom és félre rakom.

A zsírra apróra vágott hagymát dobok, majd a répákat és átforgatom. Felöntöm fehér borral, visszateszem a husikat. Só, bors, kakukkfú, édeskömény, babérlevél, fokhagymapor, babérlevél és felöntöm vízzel, úgy hogy ellepje a husikat.

1,5 órát takarékon főztem. Kiszedtem a husikat, összeturmixoltam, tejfőlt, rizslisztet, tejszínt, mustárt, citromlevet tettem bele.

vadas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr1918409187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása