Ilyen jól még talán nem is sikerült semmi....falta a család :-)
Hozzávalók:
Vaddisznó comb
1 kg sárga répa, pár szál fehér répa
1 fej vöröshagyma, 2 dl fehérbor
Tejföl, tejszín, rizsliszt
Disznózsíron a szárazra törölt hús szeleteket kérgesre sütöm. Mikor kiveszem, megsózom és félre rakom.
A zsírra apróra vágott hagymát dobok, majd a répákat és átforgatom. Felöntöm fehér borral, visszateszem a husikat. Só, bors, kakukkfú, édeskömény, babérlevél, fokhagymapor, babérlevél és felöntöm vízzel, úgy hogy ellepje a husikat.
1,5 órát takarékon főztem. Kiszedtem a husikat, összeturmixoltam, tejfőlt, rizslisztet, tejszínt, mustárt, citromlevet tettem bele.