Hagymás sült marha szeletek
2025. február 03. írta: Csillcsi

Hagymás sült marha szeletek

Hozzávalók:

Marha szeletek

Hagyma

Fehér bor

Mustár, rozmaring, fűszerek

Elkészítés:

A marhaszeletek mindkét oldalát zsíron 1-1 percig megpirítom. Ezután a szeleteket egy jénaiba teszem, megsózom őket és megkenem mustárral, rozmaringot, kakkukfüvet, füszereket teszek rá.

A zsírra rádobok 3 fej csíkokra vágott hagymát. Mikor megfonnyadtak ráöntök egy- két dl fehérbort. Mikor elpárolgott az alkohol, a serpenyő tartalmát ráöntöm a husikra.

Lefedem a jénait és 2 órán keresztül 170 fokos légkeveréses sütőben sütöm. Néha megnézem, hogy a husik ne lógjanak ki a léből mert akkor lesznek puhák, és ha kell öntök alá vizet.

Omlós ízes finom husi lesz.marhasult.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csillcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr9118787538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása