Rántott sajtgolyó
2019. január 17. írta: Csillcsi

Rántott sajtgolyó

sajtgolyo.jpgMindenki imádja a rántott sajtot..megenni, de nem elkészíteni. Kifolyik, munkás a panírozás, az olajat ki lehet dobni utána...stb...

De ez mind nem igaz ha egy apró trükkel készítjük el a sajtgolyókat!

Hozzávalók

60-70 dkg sajt
2 evőkanál rizsliszt
2 nagy tojás
Morcsa (gluténmentes)
Olaj 

A sajtot lereszeljük, vagy aprítóban ( így gyorsabb) összeaprítjuk. A liszttel és tojásokkal összekeverjük, majd nedves kézzel golyókat formálunk belőle. Morzsába hempergetjük, és mehet a nagyon forró olajba sütni.Nem kell agódni hogy nem fedi maradéktalanul a morzsa, mert nem folyik ki ha elég meleg az olaj!

Nem folyik ki és nagyon finom. Fontos, hogy nagyon forró legalább 190 fokos legyen az olaj.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr9014537924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása