Mascarponés citromos csirke
2019. december 27. írta: Csillcsi

Mascarponés citromos csirke

mascarpones.jpgNagyon omlós, illatos és isteni...

Hozzávalók

1 kg Filézett csirkecomb

250 g Mascarpone

1 Citrom

2-3 evőkanál rizsliszt

Vaj, olaj, fűszerek

 

Elkészítés:

A besózott csirkecombfiléknek mindkét felét a vajas, olajos keveréken hirtelen pirosra sütöm. Majd egy tepsibe teszem. A serpenyőbe maradt vajba két- három evőkanál rizslisztet szórok, majd beleteszem a mascarponét, és a citrom levét. Sózom, vegetázom, borsozom és megkóstolom. Ha ízes citromos, sós, sima, krémes akkor ráborítom a tepsibe helyezett csirkékre. Alufóliázom, és beteszem a sütőbe, 180 fokra kb 50 percre. Leveszem a fóliát, és egy kicsit pirítom még tálalás előtt, akár reszelt sajtot is ehet rászorni és petrezselymet hogy szép legyen.

 

Krumpli, párolt zöldség, minden köret illik hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr4715368408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása