Nagyon omlós, illatos és isteni...
Hozzávalók
1 kg Filézett csirkecomb
250 g Mascarpone
1 Citrom
2-3 evőkanál rizsliszt
Vaj, olaj, fűszerek
Elkészítés:
A besózott csirkecombfiléknek mindkét felét a vajas, olajos keveréken hirtelen pirosra sütöm. Majd egy tepsibe teszem. A serpenyőbe maradt vajba két- három evőkanál rizslisztet szórok, majd beleteszem a mascarponét, és a citrom levét. Sózom, vegetázom, borsozom és megkóstolom. Ha ízes citromos, sós, sima, krémes akkor ráborítom a tepsibe helyezett csirkékre. Alufóliázom, és beteszem a sütőbe, 180 fokra kb 50 percre. Leveszem a fóliát, és egy kicsit pirítom még tálalás előtt, akár reszelt sajtot is ehet rászorni és petrezselymet hogy szép legyen.
Krumpli, párolt zöldség, minden köret illik hozzá.