Guszta, gyors, kevés munkával jár és nagyon finom
Hozzávalók:
Egy egész csont nélküli karaj ( akkor ahány főre szeretnéd)
Sajt
Bacon
Fűszerek: Só, bors, fokhagymapor és sült csirke fűszer. de ki mit szeret..és az egyszerűség miatt csináltam így.
A karajt szeletekre vágom, de nem végig, az alján hagyok kb 1 cm. A zsebeket bedörzsölöm fűszerrel, és jól megtömöm sajtszeletekkel. Az egész husit baconbe göngyölö. A burgonyát megmosom, héjastól cikkekre vágom, sózom, vegetázom, jól átforgatom benne és kizsírozott tepsibe teszem. A husit ráteszem. Lefóliázom és 150 fokon 1,5 órát sütöm. Leveszem a fóliát, ha kell kiöntöm a levét, mert a krumolki valamelyik nagyon sok vizet enged. Majd pirosa sütöm felső grillel 200 fokon.
Könnyű és mutatós, és finom!