Fantasztikus ès gyors!
Hozzávalók:
4 tojás, 4 evőkanál cukor, 4 evőkanál dr oetker pudingpor, fél sütőpor,1 evőkanál olivaolaj
A lényeg, annyi kanál minden szárazanyagból, ahány tojás. A sütőport és olajat, ennek megfelelően kell csökkenteni, növelni. A cukor helyett az Eritrit is szerintem még jó, mert nincs mellékíze.
Elkészítés:
A tojas fehérjét felverem. A tojassárgába bele keverem a cukrot, pudingport, sütőport, olajat. Majd a kettőt össze forgatom. Előmelegített légkeverésen 170 fokon fél órát sütöm. Kihülés után szedem ki a kihült formából.
Nem csak vaníliás, lehet csokis, puncsos, bármilyen ízű pudingpor:-)
Sütés után rögtön meglazítjuk a csatos formát, és rácson hagyjuk kihűlni kifordítva.