Glutenmentes piskóta puding porból
2020. november 14. írta: Csillcsi

Glutenmentes piskóta puding porból

Fantasztikus ès gyors!

Hozzávalók:

4 tojás, 4 evőkanál cukor, 4 evőkanál dr oetker pudingpor, fél sütőpor,1 evőkanál olivaolaj

A lényeg, annyi kanál minden szárazanyagból, ahány tojás. A sütőport és olajat, ennek megfelelően kell csökkenteni, növelni. A cukor helyett az Eritrit is szerintem még jó, mert nincs mellékíze. 

Elkészítés:

A tojas fehérjét felverem. A tojassárgába bele keverem a cukrot, pudingport, sütőport, olajat. Majd a kettőt össze forgatom. Előmelegített légkeverésen 170 fokon fél órát sütöm. Kihülés után szedem ki a kihült formából.

Nem csak vaníliás, lehet csokis, puncsos, bármilyen ízű pudingpor:-)

Sütés után rögtön meglazítjuk a csatos formát, és rácson hagyjuk kihűlni kifordítva.

 piskota.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csillcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr2716285112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása